HARBI FAST FOOD GRILL & RESTAURANT

Ostatniaopinia


3,5 gwiazdek z 83 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Harbi Fast Food Grill & Restaurant. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

25 lis 2022 o 14:50 Jedzenie przyjechalo zimne i z opoznieniem! Na miejscu smakuje znacznie lepiej.
21 lis 2022 o 19:43 Bardzo smaczne. Polecam.
16 paź 2022 o 21:46 mięso okropnej jakości, twarde, niedoprawione, prawie zimne. pół godziny opóźnienia.
23 wrz 2022 o 14:56 the food was delivered after 2.5 hours of placing the order to top of it, it was horrible and smelling so bad. i will never order, if there have been minus rating i would give that
3 wrz 2022 o 19:49 Znam tą restaurację, ale pierwszy raz z dostawą. Posiłek smaczny. Dość szybka dostawa. Jedyny minus opłata za dostawę
2 wrz 2022 o 17:03 Nie polecam. Dostwa straszna spóżnił.
23 lip 2022 o 19:38 Jedzenie bardzo dobre choć mogło być trochę więcej sosu. Dostawa akceptowalna. Ogólna ocena dobra.
15 lip 2022 o 20:26 Zamówienie niezrealizowane , masakra to już drugi raz , nie polecam
9 lip 2022 o 15:34 Mało sosu
8 lip 2022 o 13:58 Dostawa spóźniona prawie godzinę, jedzenie zimne, zamówienia pomylone. I to już druga z rzędu taka sytuacja, ponieważ ostatnio z lokalu na Szyszkowej zamówienie było pomylone 3 razy w ciągu jednej dostawy. Zdecydowanie najgorsza dostawa w moim życiu.
2 lip 2022 o 15:21 Jedzenie bardzo smaczne
30 cze 2022 o 12:04 dostawa zgodnie z informacjami i pod same drzwi, dobrze spakowane. co do samych kepsów: - niestety pomylone były sosiwa w 2 z 8 - samego sosu było zdecydowanie za mało Ponadto brak opcji zamówienia mięsa mieszanego