HARBI FAST FOOD GRILL & RESTAURANT

Ostatniaopinia


4 gwiazdek z 79 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Harbi Fast Food Grill & Restaurant. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

23 wrz 2022 o 14:56 the food was delivered after 2.5 hours of placing the order to top of it, it was horrible and smelling so bad. i will never order, if there have been minus rating i would give that
3 wrz 2022 o 19:49 Znam tą restaurację, ale pierwszy raz z dostawą. Posiłek smaczny. Dość szybka dostawa. Jedyny minus opłata za dostawę
2 wrz 2022 o 17:03 Nie polecam. Dostwa straszna spóżnił.
23 lip 2022 o 19:38 Jedzenie bardzo dobre choć mogło być trochę więcej sosu. Dostawa akceptowalna. Ogólna ocena dobra.
15 lip 2022 o 20:26 Zamówienie niezrealizowane , masakra to już drugi raz , nie polecam
9 lip 2022 o 15:34 Mało sosu
8 lip 2022 o 13:58 Dostawa spóźniona prawie godzinę, jedzenie zimne, zamówienia pomylone. I to już druga z rzędu taka sytuacja, ponieważ ostatnio z lokalu na Szyszkowej zamówienie było pomylone 3 razy w ciągu jednej dostawy. Zdecydowanie najgorsza dostawa w moim życiu.
2 lip 2022 o 15:21 Jedzenie bardzo smaczne
30 cze 2022 o 12:04 dostawa zgodnie z informacjami i pod same drzwi, dobrze spakowane. co do samych kepsów: - niestety pomylone były sosiwa w 2 z 8 - samego sosu było zdecydowanie za mało Ponadto brak opcji zamówienia mięsa mieszanego
31 maj 2022 o 18:56 Półtorej godziny czekania i nic nie otrzymałem. Gracze i więcej nie zamówię nic. Kurier wciska kity że był i nic nie można z tym zrobić. Połowa obsługi telefonicznej nie wie o co chodzi lub nie mówi po polsku. Porażka totalna
2 maj 2022 o 17:11 Szybsza dostawa niż deklarowana :-)